Hoofdpartners

Heineken-Logo.png


Sinds 2018 is Heineken de officïele bierleverancier van Cleopatra A.S.G., zoals deze KEI-week te zien was door de groene kratjesmuur! Als studentenvereniging is het ontzettend belangrijk om een goede samenwerking te hebben met een leverancier, en wij zijn dan ook erg blij met Heineken als hoofdleverancier en partner.

Logo1_1.png
Huurdokters

De Huurdokters heeft als missie het promoten van een gelijkwaardige, eerlijke huurmarkt voor iedereen. De Huurdokters kunnen je helpen bij allerlei problemen zoals een te hoge huur, het afrekenen van servicekosten, bemiddelingskosten of het verhelpen van gebreken in de woning. Via deze link kun jij jezelf of iemand anders aanmelden voor een gratis huurcheck en daarme tegelijkertijd de vereniging steunen.

DrukbedrijfNL.png

Drukbedrijf.nl drukt letterlijk álles op alles. Heb je een mooi idee of een uitdagende klus? Die nemen we graag aan!


image562482.png

INSPIRITS Premium Drinks B.V. is de marketing, sales & distributie organisatie van het familiebedrijf Bruggeman – La Martiniquaise voor de Nederlandse markt. Met merken als Sonnema, Olifantjes en Gibson's schenken wij ook dranken uit hun assortiment.

Bent u geïnteresseerd in de sponsor/partnermogelijkheden? Neem dan contact op met het hoofd aqcuisitie binnen het bestuur, Mathilde van Dongen, via penningmeester@cleopatra-groningen.nl