Hoofdpartners

Heineken-Logo.png


Sinds 2018 is Heineken de officïele bierleverancier van Cleopatra A.S.G., zoals deze KEI-week te zien was door de groene kratjesmuur! Als studentenvereniging is het ontzettend belangrijk om een goede samenwerking te hebben met een leverancier, en wij zijn dan ook erg blij met Heineken als hoofdleverancier en partner.

Logo1_1.png

De Huurdokters heeft als missie het promoten van een gelijkwaardige, eerlijke huurmarkt voor iedereen. De Huurdokters kunnen je helpen bij allerlei problemen zoals een te hoge huur, het afrekenen van servicekosten, bemiddelingskosten of het verhelpen van gebreken in de woning. Via deze link kun jij jezelf of iemand anders aanmelden voor een gratis huurcheck en daarme tegelijkertijd de vereniging steunen.

DrukbedrijfNL.png

Drukbedrijf.nl drukt letterlijk álles op alles. Heb je een mooi idee of een uitdagende klus? Die nemen we graag aan!


LMB-logo-COLOUR-transparent.png

INSPIRITS Premium Drinks B.V. is de marketing, sales & distributie organisatie van het familiebedrijf Bruggeman – La Martiniquaise voor de Nederlandse markt. Met merken als Sonnema, Olifantjes en Gibson's schenken wij ook dranken uit hun assortiment.


Spar_logo_rond.300dpi.png

Snel nog een boodschap doen, omdat je wat bent vergeten? Heb je weinig tijd, maar moet je toch écht dat ene product nog hebben? Spar City Groningen heeft het voor je! Midden in het centrum van Groningen vind je deze handige supermarkt met een verrassend ruim assortiment. Ook heeft Spar een gezellige lunchcorner waar je kunt genieten van lekkere broodjes, vers bereide tosti’s en heerlijke smoothies.

 

Kijk voor meer informatie op www.sparcitygroningen.nl of volg ons op Facebook en Instagram


Logo_TTC1.png

Twee heerlijke tosti's naar keuze voor de exclusieve aanbiedingsprijs van 1 +1 gratis!

Kies uit meer dan 10 verschillende heerlijke vers bereide tosti's.  

Perfect als snelle lunch of ontbijt!

Bent u geïnteresseerd in de sponsor/partnermogelijkheden? Neem dan contact op met het hoofd aqcuisitie binnen het bestuur, Jeroen Wels, via extern@cleopatra-groningen.nl