Beste lezer,
Op donderdag 23 maart 2023 is er een filmpje van HanzeMag online gezet over Cleopatra A.S.G.. In dit filmpje is er een grote nadruk gelegd op seks. Alhoewel we tevreden zijn dat de openheid van onze vereniging goed te zien is, willen we benadrukken dat Cleopatra meer is dan seks. De andere gezellige gesprekken, het dansen en het andere waar Cleopatra voor staat is in dit filmpje niet te zien. Wij zijn hier erg van geschrokken en zijn het hier niet mee eens. Cleopatra is een studentenvereniging waarin dialogen die normaal taboe zijn niet uit de weg worden gegaan. Wij vinden dit een integraal onderdeel van onze vereniging en zijn onaangenaam verrast door hoe het hier is gepresenteerd. Wij zijn bezig om in contact te komen met de eindverantwoordelijken van dit artikel en hebben gesproken met de persvoorlichter van de HanzeHogeschool en de RUG.  Tot die tijd hopen we u voldoende voorzien te hebben van antwoorden. Mocht u toch nog vragen hebben, mail dan vooral naar bestuur@cleopatra-groningen.nl.
Namens Bestuur Gaia,
Pepijn Huese, Commissaris Extern

Welkom bij Cleopatra!

Cleopatra is een algemene studentenvereniging waar diversiteit, gelijkwaardigheid en verbondenheid hoog in het vaandel staan. Tussen de driehonderd leden kom je allerlei soorten mensen tegen en is er altijd gezelligheid te vinden. Of je nou van speciaalbier wil genieten, los wil gaan op de vuigste hitjes of mee wil doen aan een van de vele activiteiten, op ons gele pand kun je altijd terecht.


Je kan het hele jaar door een keer langskomen én lid worden van onze mooie vereniging. Ook buiten de KEI-week dus! Van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag kun je vanaf 16:00 uur al langskomen voor een drankje of een kop koffie. Zodra je je hebt ingeschreven, ben je meteen een volwaardig lid. Cleopatra is 100% ontgroeningsvrij.