Welkom bij Cleopatra!

Studeer je in Groningen en wil je het beste uit je studentenleven halen? Word dan lid van Cleopatra! Bij deze inclusieve studentenvereniging staan diversiteit en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel. Iedereen is direct volwaardig lid en er zijn dan ook geen ontgroeningen. Tussen de driehonderd leden kom je allerlei soorten mensen tegen en is er altijd gezelligheid te vinden. Of je nou van speciaalbier wilt genieten, los wil gaan op de vuigste hitjes of mee wilt doen aan een van de vele activiteiten, op ons pand kun je altijd terecht.

Langskomen?

In die KEI-week van 10 tot 14 augustus is er op Cleopatra weer een programma bomvol activiteiten. Heb je al interesse  en wil voor of na die tijd al langskomen? Dan kan dat natuurlijk ook altijd! Bel dan wel even van tevoren naar ons pand (0502044834). Dit kan elke dag vanaf half 4 's middags, behalve op zaterdag en maandag. 

Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden bij Cleopatra. Na de KEI-week en Kiezelweek (in februari) zijn de niet-verplichte integratieperiodes waarmee je in no time alle ins en outs van Cleopatra kent! 

Aankomende evenementen