Over

Wat is Cleopatra?

Cleopatra A.S.G. is de ideale plek om jezelf te zijn en jezelf te ontdekken. Zonder ontgroening creëren wij door middel van stammen een hechte band met jouw jaarlaag! Door ons laagdrempelige karakter blijft dit niet alleen bij jouw jaarlaag, maar binnen de kortste keren ook oudere leden.

Wat onderscheidt ons?

Bij Cleopatra kennen wij geen eerstejaars, feuten, mores of ontgroeningen. Dit maakt Cleopatra een open, comfortabele plek waar de volledige focus ligt op een gezellige en waardevolle studententijd! Als de enigste Groningse vereniging die achter deze waardes staat, verwelkomen wij je graag om het beste uit jezelf te halen!

Cleopatraanse kansen

Binnen Cleopatra bieden wij je zoveel mogelijk kansen om jezelf te ontwikkelen. Organiseer feesten met je stam of boot, sluit je aan bij een commissie of organiseer de meest wildste activiteit die in je opkomt. Het kan allemaal! Wegens het gebrek aan onderscheid tussen jaarlagen biedt Cleopatra de perfecte mogelijkheid om te netwerken met de vele verschillende kanten van de studentenwereld.