Ons pand

In de KEI-week herken je ons pand van de grote kratjesmuur, maar de rest van het jaar kenmerkt het Pand zich door de knalgele gevel. In het pand hebben we 2 barren met elk een geheel eigen sfeer.

Groene_Pint.png

De BoBa

In de Bovenbar hebben we een bruin café, waar geborreld kan worden, en een huiskamer met spelletjes- en boekenkast. Een paar keer per week wordt hier gekookt en kun je samen met andere leden lekker komen eten. Hou jij van (drank) spelletjes spelen? Dan is deze bar voor jou! Zie het voor je als een grote gemeenschappelijke huiskamer met een bar waar de tapper de lekkerste drankjes voor je inschenkt. Vier keer per week is de Bovenbar geopend en kun je lekker bijkletsen met iedereen of spelletjes spelen onder het genot van een drankje en een muziekje.

​​​​​​​

Over-_Ons_Pand_1.JPG
Over-Ons_Pand_2.jpg

De BeBa

In de Benedenbar wordt de huiskamersfeer van de Bovenbar ingeruild voor een ware feest- en discosfeer. Met de mooiste verlichting, grote geluidsinstallatie en versieringen worden hier de leukste feestjes gegeven. Twee keer per week is de Benedenbar geopend voor grote feesten tot in de kleine uurtjes. Zit je liever aan de bar dan dat je op de dansvloer staat? Geen zorgen: aan onze grote bar zijn genoeg zitplekken om rustig je drankje op te drinken of natuurlijk bij te komen van al dat dansen.