Nieuws

Week 50: Herfstkamp

Lieve Woudlopers,

Het is weer tijd voor een nieuwe editie voor het Cleo-nieuws. Excuses voor de lichte vertraging!​

NICO's: Avondeten voor maar €3,50!

  • Dinsdag: Het is inmiddels al geserveerd maar we kunnen zeggen dat het abnormaal lekker was. Dagmar en Ellen, bedankt voor deze heerlijke ovenschotel.
  • Woensdag: Is de Groene Draeck Botenbar "Erotheek 3000". Dat vraagt om een suggestief gerecht, dus kom genieten van vistaco's door Fleur en Mariem. Er komt ook een vega-optie.
  • Donderdag: Kruip uit je tent en laat het overlevingsinstinct van je smaakpapillen naar boven komen, bij een echt Herfstkampdiner door Nanda devi en Tysger!

Afgelopen week

...was de Dies! We hoorden van het pand dat het zich in elk geval goed jarig voelde, en daar hoorden natuurlijk ook allerlei activiteiten bij:

...zo hebben mensen uit het pand proberen te ontsnappen in een escape-room.

...zijn magische rituelen voltooid tijdens een kruidenworkshop.

...is meer dan 450 bier doorheen gegaan op het staffelfeest!

...hebben er mensen leren armbanden gemaakt met een man die het stoerheidslevel van Cleo meteen 200% omhoog gooide.

...is het vrijdag helemaal loco gegaan bij het Das Bootfeest, we waren blij met de grote hoeveelheid rondingen die de zaal opfleurden.

...oja, er is ook nog een jaarboekuitreiking geweest, al willen we de leden afraden met de UV-lampjes het pand te inspecteren....

Komende week

...wordt woensdag bijzonder vuig. Ooit gehoord van de Erotheek 3000? Deze locatie is een legende in Groningen, en woensdag wordt de BoBa omgetoverd tot deze Erotheek bij de Groene Draeck Botenbar.

...heb je wel eens gekampeerd in de BeBa? Mis je herstkamp? Wil je terug naar de roots van Cleo? Kom donderdag halve literblilkken Bavaria meester maken tijdens Herfstkamp 2017. Een LuNacht door Polaris én de OLV!

Voorbereidingen Kerstdiner 2017

  • Zondag is het pand gesloten omdat de hele BoBa dan gebruikt wordt voor Kerstdiner voorbereidingen! Wees niet getreurd en schrijf je in voor het diner, want het wordt het waard. #zowveeelrooddeewwijinn

 

We willen je lichaam in elke bar zien bewegen <3

Xxx, Polaris

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen