Het Pand

In de KEI-week herken je ons pand van de grote kratjesmuur, maar de rest van het jaar kenmerkt het Pand zich door de knalgele gevel. Het Pand bestaat uit twee barren; de bovenbar en de benedenbar.

cleopatra.png

De BoBa

De bovenbar wordt ook wel de Boba genoemd; dit is de bar die het vaakst open is. De bar heeft de sfeer van een bruincafé. Onder het genot van een drankje kan je op de banken lekker een spelletje doen of bijkletsen met de tapper aan de bar. Overdag wordt hier vaak gestudeerd, maar je kan ook altijd een boek uit onze boekenkast pakken of een beetje gamen. Een paar keer per week kan je ook ‘s avonds samen met andere leden komen eten! De kookcommissie zorgt er elke week weer voor dat je gezond, goedkoop en vooral lekker kan smullen.

Over-_Ons_Pand_1.JPGDe BeBa

Over-Ons_Pand_2.jpg

Waar in de boba wordt ontspannen, is de benedenbar er om los te gaan. Deze bar, die ook wel de Beba genoemd wordt, is compleet ingericht als danszaal. De bar heeft een DJ-booth, de tofste verlichting en de beruchte danspaal. Aan de muren hangen boegbeelden van onze boten, maar er staan ook schilderingen op van de afgelopen Lustrumjaren. Is dansen niet helemaal je ding? Niet getreurd, je kan altijd aan de bar zitten en een drankspelletje spelen; de Beba is voor iedereen gezellig. De Beba is twee keer per week open en blijft open tot in de vroege uurtjes. Over lekkere trek hoef je je ook geen zorgen te maken, want er wordt vaak Frühhap uitgedeeld; een gefrituurde snack waar je maar een euro voor betaalt.