Kerstdiner

De feestdagen komen er weer aan en daarmee ook één van de meest geanticipeerde evenementen van het jaar: het jaarlijkse kerstdiner! Ook dit jaar zal de benedenbar van Cleopatra worden omgetoverd tot een wonderlijk en sfeervol restaurant waar onberispelijk geklede gasten zich tegoed zullen doen aan de heerlijkste gerechten. Voor slechts €18,- per persoon kan men genieten van een avondvullend programma, voornamelijk bestaande uit een heerlijk menu (zie ook het Facebook event).

Inloop zal zijn vanaf 18:00 en de eerste gang zal om 18:30 geserveerd worden.

Elk lid mag zichzelf en één introducé opgeven, maar wees er snel bij, want OP=OP! De kosten worden naderhand met het incasso afgeschreven.

LET OP!
Voor de duidelijkheid de volgende opmerkingen:

Het kerstdiner kent net als reguliere NICO’s geen afwasgarantie. Dit betekent helaas dat tijdens het diner, mits er geen vrijwilligers zijn, door loting drie mensen worden aangewezen als afwasser. Houd hier rekening mee! Deze mensen krijgen wel hun geld volledig terug. Tevens is er een tussenafwas na het tussengerecht. Deze afwas is veel kleiner en zorgt voor vrijstelling van de eindafwas (aanrader). 

Betreffende allergieën, veganisten en afwijkende eetwensen het volgende:
Om het kerstdiner voor iedereen toegankelijk te houden bieden wij voor elke gang natuurlijk een vegetarische optie. Wanneer mensen met allergieën of afwijkende eetwensen zich opgeven zullen wij ook voor hun ons uiterste best doen om hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden.
We koken echter met weinig mensen en middelen voor een grote hoeveelheid mensen een veelvoud aan gangen. Hierdoor kan het voorkomen dat het voor ons onmogelijk is om een passende oplossing te bieden. Dit kan betekenen bovengenoemde mensen soms een gang niet of slechts deels mee kunnen eten. Houd hier alsjeblieft rekening mee.

Er is een limiet van 56 aanmeldingen (inclusief personeel). Mocht de inschrijving al vol zijn, dan wordt je op een reserve lijst neergezet en krijg je hier bericht over.

Menukeuze

Hieronder kan je aangeven voor welk gerecht je kiest bij elke gang. Alle gangen staan hier vermeld, zelfs als er alleen maar een vegetarische optie is, zodat je het menu gezien hebt en je makkelijk kan kijken of je ergens allergisch voor hebt oid.

Rode biet-avocado kroketjes met limoenmayonaise
Broodplankje met baba ganoush en verschillende tappenades
Ierse preisoep met blauwschimmelkaas
Sint Jacobsschelp/tofuschelp met lichtgebakken spruitjes en een jalapeño-rode biet dressing
Verse Vietnamese spring rolls van rijstvellen, gevuld met noedels, verse groenten, munt en gember
Verschillende opties
Vier seizoenskazen
Grand dessert van verscheidene lekkernijen
Koffie en thee met handgemaakte lekkernijen
Allergieën/dieetvoorkeuren

Geef hier aan wat je allergieën/dieetvoorkeuren zijn, dan kunnen we daar proberen rekening mee te houden. Ivm de grote aantallen en het formaat van de keuken, kunnen we niet beloven dat we overal rekening mee kunnen houden, dus kan het zijn dat je een gerecht niet kan eten. We gaan in elk geval wel ons best doen.

Vul hier je allergieën in. Als je die niet hebt, vul dan "geen" in.
Vul hier je dieetvoorkeuren in. Als je die niet hebt, vul dan "geen" in.
Afwas

Jammer genoeg moet er ook afgewassen worden.

Ik meld mij aan voor de tussenafwas. Dit betekent dat ik 3,50 euro terug krijg en vrijgesteld ben van de eindafwas (als er meerdere mensen dit invullen, zal er geloot worden).
Ik meld mij aan voor de eindafwas. Dit betekent dat ik de hele 18 euro terug krijg.
Betaling

Voor het Kerstdiner mag je een Introducée meenemen. Dit is gelimiteerd tot 1 persoon.

Hierbij ga ik ermee akkoord dat er 18 euro bij het eerste incasso na het Kerstdiner wordt afgeschreven. Eventueel geld dat ik terug krijg voor de afwas of een dienst wordt daarmee verrekend.
Aanvullend bedrag: € 18,00
Hierbij ga ik ermee akkoord dat er 18 euro voor mijn introducée bij het eerste incasso na het Kerstdiner bij mij wordt afgeschreven. Eventueel geld dat ik terug krijg voor de afwas of een dienst wordt daarmee verrekend.
Aanvullend bedrag: € 18,00
Menukeuze introducée
Rode biet-avocado kroketjes met limoenmayonaise
Sint Jacobsschelp/tofuschelp met lichtgebakken spruitjes en een jalapeño-rode biet dressing
Allergieën/dieetvoorkeuren introducée

Geef hier aan wat de allergieën/dieetvoorkeuren van je introducée zijn, dan kunnen we daar proberen rekening mee te houden. Ivm de grote aantallen en het formaat van de keuken, kunnen we niet beloven dat we overal rekening mee kunnen houden, dus kan het zijn dat je een gerecht niet kan eten. We gaan in elk geval wel ons best doen.

Kijk ook goed naar alle andere gangen van het menu, aangezien bij het invullen van de menukeuze van de introducée alleen de gangen met verschillende opties zijn vermeld.

Vul hier de allergieën van je introducée in. Als diegene die niet heeft, vul dan "geen" in.
Vul hier de dieetvoorkeuren van je introducée in. Als diegene die niet heeft, vul dan "geen" in.
Naam