Blogs

Ophalen servies

Vriendjes en vriendinnetjes,

 

We hebben heel veel nieuw servies op pand. Ècht héél veel. Dat betekent dat we veel (lees: ongeveer alles behalve de kommen) van het oude servies kunnen weggeven! Daarnaast is er nog een hoop drank, voornamelijk fris, over datum waar we vanaf willen.

De komende week kunnen jullie het bovenstaande gratis komen ophalen op pand! Als jij daar interesse in hebt, kun je jezelf in het onderstaande rooster zetten. Doe dit bij voorkeur minstens één dag van tevoren, en stuur mij ook even een appje op mijn cleotelefoon (0629339753), zodat bestuur dan kan fixen dat je niet voor een dichte deur staat. Jullie hebben tot zondag 24 mei, daarna brengen we alles naar de kringloop.

Oh en als je nog meuk van een veiling of iets op pand hebt liggen (zoals een doos klonkies of een dikke chillstoel) is dit een goede mogelijkheid om het op te halen.

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eoxwgs9cRO7o9UDZhRBnJf8TDrZz8UM_ufuuN0VFJvY/edit#gid=0

 

xxx


19mei

Koffie-uurtje

  • Site

** Huishoudelijke mededeling **   Lieve Cleopatranen,    Na evaluatie blijkt het tijdstip van het online koffie-uurtje (16-17 op de...

27apr

Informatie Incasso Maart

Hallo Poekies,   Het zijn rare tijden, maar om dingen nog een beetje normaal te houden gaat het incasso nog wel gewoon door en zal...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen