Nieuws

Week 51: Merry C-mas!

Lieve leden,

Laatste week Cleo-Nieuws voor het nieuwe jaar!

Verplaatste BeBa-avonden

In verband met het kerstdiner is dinsdag de BeBa wel open, maar is er dus geen standaard BeBa avond. Als je klassiek wil escaleren in de BeBa kan dat op vrijdag bij het Blackadder bootfeest, en tijdens Oud-en-Nieuw!

NICO's: Avondeten voor maar €3,50! (SuperNICO voor €5,-)

  • Dinsdag: Kerstdiner!
  • Donderdag: The Ultimate Comfort Food: Nacho's en Burgers! 
  • Vrijdag: Kookt de Blackadder een heerlijke SuperNICO, drie verukkelijke gangen op je bordje:
    • Ze beginnen met de lente, een lekker aubergine citroen soepje!
    • Daarna iets zomers! Couscousiets met lekkere groentjes.
    • Als dessert een herfstig pumpkin-spice-crumble dingetje met een lekker winterse zelfgemaakte warme chocomelk.

Afgelopen week

...scheen woensdag een vuig rood licht door de ramen van de bovenbar... Deze was omgetoverd tot een tempel van vuigheid, tijdens de Groene Draeck Botenbar. We zijn benieuwd of het aantal klanten bij de Erotheek 3000 hierna omhoog is gegaan.

...zijn de vrijwilligers van Cleopatra afgelopen donderdag keihard bedankt tijdens de bedankborrel! De powerpoint met de allerslechtste foto's blijft tot de volgende bedankborrel achter slot en grendel.

...is donderdag ook bijzonder hard geëscaleerd tijdens de tweede LuNacht: Herfstkamp 2017! Er hebben mensen in een tent bier gedronken uit een tuinslang terwijl ze halve literblikken Bavaria wegzetten als mallen. Volgend jaar weer hersftkamp?

Komende weken

...wordt het dinsdag puur genieten tijdens het Kerstdiner. Als je je nog niet hebt ingeschreven heb je pech, want de inschrijvingen zijn inmiddels gesloten!

...is er donderdag het Mental Health café van de CompasCie. Hier zullen hele interessante onderwerpen worden besproken, dus kijk snel op het event voor meer info en schrijf je in.

...wordt vrijdag het jaar 2017 op Cleopatra heel mooi afgesloten met een bootfeest van de Blackadder! Het thema hiervan is ALLES, en het zit dan ook boemvol mooie activiteiten. Zet jezelf op gaan dus, en maak het laatste BeBa-feestje van het jaar mee!

...is het pand met oud-en-nieuw één nachtje open vanaf 1 uur 's nachts om keihard te escaleren. Neem jezelf en beide handen mee, want die heb je nodig om al het bier vast te houden.

Kerstklus

Heb je zin om het pand éxtra mooi te maken? Op 3, 4, 5 en 6 januari wordt er geklust op het pand. Deze klus zal voornamelijk in het teken staan van de BeBa, dus heb jij zin om het escalatierisico te vergroten door de BeBa zo sexy mogelijk te maken? Kom dan meeklussen, het wordt sowieso gezellig.

Namens Polaris wensen we jullie extreem vuige kerstdagen en een overheerlijk nieuwjaar.

Feestelijke kusjes, Polaris

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen