Nieuws

Week 47: Taboe?

Cle-yo! Hierbij het nieuws van week 47:

Deels gecensureerd door de grote hoeveelheid taboe

(Super)NICO's: Dinsdag en zondag avondeten voor maar €3,50! Donderdag én vrijdag een 3-gangen-diner voor €5,-

 • Dinsdag: Gaan Annelien en Eline J een vegetarische chili maken, om je alvast heet te maken voor het taboefeest...
 • Donderdag: Is er een supernico, geörganiseerd door de KoKo! Speciaal voor preipopdag maakt de KoKo het volgende driegangendiner klaar:
  • Voorgerecht: (Kalkoen)bierwraps
  • Hoofdgerecht: (Konijn)wortelstoofpot
  • Nagerecht: Worteltaart
 • Vrijdag: Is de botenbar van de Love Boat, waar een speciale SuperNICO zal worden gekookt. Let op! Je kan je hier alleen voor inschrijven via dit formulier, en er kunnen maximaal 36 mensen mee-eten!
  • Voorgerecht: Soupe à l'oignon in Louis XV-stijl
  • Hoofdgerecht: Coq au vin of gevulde champignon Farcis
  • Nagerecht: Mousse au chocolat noir
 • Zondag: Heb je de beroemde pasta met roomsaus van Ruben en Ronald wel eens gehad? Zonee, schrijf je zondag in voor de NICO, hij is heerlijk...

 

Afgelopen week

...heeft dinsdag de Dead Pony Club dinsdag de Stamspelen gewonnen, gefeliciteerd!

...is er donderdag heerlijk gesmuld bij de Drie Gezusters tijdens het Stammendiner. Daarna is het helemaal los gegaan op het pand bij het Stammeneindfeest, al weten we niet zeker of alle aanwezigen zich hier nog iets van kunnen herinneren.

...heeft de OLV vrijdag een VriMiBo georganiseerd. Helaas was de opkomst niet heel groot, maar desontdanks was de sfeer goed. 

...bestond de bar van zaterdag op zondag uit televisies, dekentjes, en verrassend weinig zweetlucht. De LAN-party van de Gamezuil was een daverend succes en er is heerlijk gegamed. Van Zelda speedruns tot Halo-toernooien. Van Mario Kart tot Jackbox Party Pack, er was voor elk wat wils! We hebben nu al zin in de volgende LAN party, fluisterde er iemand master race?

...is er zondagavond een knus groepje van twaalf leden bij Blokes langsgeweest voor het Vlootdiner. Het was supergezellig, met overheerlijke burgers, vuige truth-or-dare vragen en sublieme cocktails. We hopen dat de opkomst de volgende keer groter is, maar gelukkig heeft het de pret niet gedrukt!

Komende week

...is er dinsdag een Taboefeest. Wees erbij. We zouden er graag meer over zeggen, maar dat zou de nieuwsbrief zo nat maken dat de rest niet meer leesbaar zou zijn...

...zou er komende woensdag een Klusworkshop zijn. Deze is echter in verband met grote drukte verplaatst naar 9 mei 2018 zodat er iets meer tijd is voor goede voorbereidingen! Onze Commisaris Pand is al bezig met de eerste blauwdrukken.

...is er donderdag Preipopdag (BoBa) EN TC-Thematap (BeBa)! Dit houdt het volgende in:

 • Kaboem! Een SuperNICO
 • Kablam! Een Pubquiz
 • Kabnoep! Een Veiling
 • Kabroxl! Speciaalbiertjes
 • Kabwaab! Een Full Moon Party
 • Kaborrel! Cocktailbuckets en strandballen

Geen reden om hier niet bij aanwezig te zijn dus. 

...gaat de Love Boat vrijdag een Love Boat Botenbar organiseren met als thema "La Grande Bouffe: une orgie gourmande Cléopâtresque". Neem je date, of een andere willekeurige Cleopatraan mee en schrijf je in voor dit orgasmische diner.

...is er zaterdag een werkactie! Namelijk die van We Are Electric Presents Elrow. Een bezoekje aan hun site zal je zonder twijfel overtuigen. Dus wil je mee? Stuur een mailtje naar Lola!

...is er zondag de WHATIS-LOve, die helemaal in het teken zal staan van de statuten en het HR van Cleopatra. Super nuttig dus, want de laatste keer dat de statuten zijn gewijzigd was 17(!) jaar geleden! Hier alvast een voorproefje: klik op mij

En tenslotte nog een mededeling vanuit de ESN

Van plan om naar het buitenland te gaan voor je studie? Kom dinsdag 21 november naar de Meet Your Country Fair van ESN Groningen! Hier zullen verschillende landen gerepresenteerd worden door studenten die er vandaan komen of er zelf op exchange zijn geweest. Je kunt hen alle vragen stellen die je hebt over je nieuwe verblijf. Wil je er zeker van zijn dat jouw land ook gerepresenteerd wordt? Meld je dan aan op onze website via de
volgende link: Meld je aan ESN Meet Your Country Fair! Kijk voor meer informatie op het Facebook evenement: ESN Meet Your Country Fair

Dat was het weer, tot op het pand!

Liefs, Polaris

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen