Nieuws

Week 45: Gratis koffie?

Cle-yo! Hierbij het nieuws van week 45:

Studiemiddagen

Helaas waren in week 44 de studiemiddagen minder goed bezocht dan verwacht, vergeet niet dat er tijdens de studie-uren gratis koffie en thee op het pand is! Omdat we met verschillende vormen aan het experimenteren zijn gelden in week 45 de volgende regels:

  • De bar is elke dag (behalve zoals altijd maandag en zaterdag) van 12:00 tot 16:30 open om te studeren.
  • Van 12:00 tot 16:30 is er gratis koffie, thee en wi-fi. Ook is het dan stil in de bar zodat iedereen zich kan concentreren.
  • De tapper zal dus ook pas om 16:30 beginnen met tappen.

Dit alles wordt geëvalueerd zodat we uiteindelijk de studiemiddagen zo effectief en succesvol mogelijk kunnen maken!

Nieuwsbrief november

Er is weer een prachtige maandelijkse nieuwsbrief rondgestuurd naar de leden. Bij sommige leden is deze echter helaas in de SPAM-map terecht gekomen, check die dus even!

NICO's (avondeten voor maar €3,50!)

  • Dinsdag: Gaan Frans en Rianne B een overheerlijke pasta met zalm, spinazi en kruidenkaas maken! 
  • Woensdag: Wordt er heerlijk gekookt door Lonneke en Roos, namelijk een echte stamppot boerenkool. 
  • Zondag: Gaan Maria en Robin Hamberg koken! Het wordt een couscous met kip, feta, komkommer, cashews. De youghurt-munt dressing maakt het af...

Afgelopen week

...waren er dus de hele week kekke studiemiddagen. Er is nog te weinig gratis koffie gedronken, dus kom komende week onze voorraad opmaken!

...was er donderdag het Deadly Disney-feest: de BeBa was ondanks de tentamenperiode extreem gaande met prachtig verklede mensen en er zijn ook legendarische foto's gemaakt. Check ze als je ingelogd bent bij ‘foto’s’ op de site!

…zijn er maar liefst zes Cleopatranen zaterdag vroeg uit de veren gegaan voor de League of Legends Finals op het Pand! De finales zijn uiteindelijk gewonnen door het Samsung Galaxy team.

”Cleopatra kende haar belle époque in 2002, maar toen de betoudovergrootmoeder van de abactis langs kwam en het zooitje met Bargoens accent een achenebbisj noemde, kregen de commissies een aha-erlebnis.”

...dit was zondag één van de prachtige zinnen van het Groot Cleopatraans Dictee 2017. Het was bijzonder spannend, uiteindelijk is Victor van Werkhooven er met de hoofdprijs vandoor gegaan!

Komende week

…is de BeBa avond op vrijdag in plaats van donderdag in verband met het Botter Bootfeest! Let hierop bij je partyplanning...

...kan je in groenere sferen komen op het Botter Bootfeest en 15-jaris Lustrum aanstaande vrijdag! Het thema is ‘Botter Groeit’ en voor alle aanwezigen is er een extra groen moestuintje. Ook is de bekende groente aanwezig, dus zet jezelf hier op aanwezig.

…is er diezelfde vrijdag voor de liefhebbers van Friesland en Zusjes een Wolwêze Zusjesfeest!

…is er zondag de eerste ALV van het jaar, namelijk ALV1: Jaarverslag Kairos. Op deze ALV worden allemaal toffe puntjes besproken, dus weer erbij en zet jezelf hier op aanwezig!

 

We zien jullie op het pand!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen