Nieuws

Ter informatie: COVID-19 besmettingen bij Cleopatra A.S.G.

Afgelopen weekend zijn er bij Cleopatra A.S.G. 14 leden positief getest op COVID-19. Het bestuur heeft geconcludeerd dat het merendeel van de besmettingen voortkomt uit verenigingsactiviteiten die plaatsvonden bij verbanden. Nadat de eerste twee meldingen binnen waren, hebben wij als bestuur besloten ons pand per direct te sluiten. Ook hebben wij onze lustrumreis, die komend weekend zou plaatsvinden, meteen geannuleerd.

Nadat de eerste besmettingen bekend waren bij het bestuur, zijn al onze leden aangeraden om zich bij klachten, of na contact met een besmet persoon, te laten testen. Niet-gevaccineerde leden die bij de activiteiten aanwezig waren, hebben we verzocht om, naast een zelftest, minimaal 5 dagen in zelfquarantaine te gaan. Dit alles is naar het advies van de GGD besloten.

Wij blijven in nauw contact met de GGD, en zullen hun adviezen aanhouden in ons beleid. Uiteraard houden wij via interne kanalen en vertrouwenspersonen ook nauw contact met onze leden.

 

Voor vragen, zorgen of onduidelijkheden omtrent de situatie kunnen leden altijd terecht bij een van onze vertrouwenspersonen!