Nieuws

Week 48: Vissen

Cle-yo! Het is waar, hier is het nieuws van week 48:

Er is één ding dat ik nooit zou willen missen...

Verplaatste Beba-avonden

  • Door het Cleogators-evenement zijn de BeBa avonden deze week anders! Escaleren in de BeBa kan op woensdag en vrijdag!

NICO's: Avondeten voor maar €3,50!

  • Dinsdag: Voel je je een echte strandjutter? Sjoukje en Roos maken een strandjutterspasta met (pasta)schelpjes(groente)koraal en -zeewier en zandkorrels (kaas). Als er genoeg eters zijn komen er zelfs zandtaartjes als toetje!
  • Donderdag: Ouren en Marleen brengen Mexico terug in de BoBa, met overheerlijke Burrito's
  • Zondag: Staat er "Groentensoep van Tante Annie met een broodje ragoet" op het menu. Letterlijk. Door Roos en Alex.

Afgelopen week

...was er dinsdag het Taboefeest. De mensen die er waren weten wel hoe vuig het was.

...was er donderdag Preipopdag (BoBa) EN TC-Thematap (BeBa)! Er is heerlijk gesmikkeld van de SuperNICO, er is meer dan 800 euro opgebracht bij de veiling, er zijn keihard speciaalbiertjes gedronken en daarna zijn de buckets aan de lopende band gegaan tijdens de Full Moon Party in de BeBa. Er zijn zelfs buik- en beenharen geharst. We zijn nog steeds aan het bijkomen...

...heeft de Love Boat vrijdag de hele BoBa omgetoverd tot een chique restaurant, op hun botenbar. Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat het eten overheerlijk was, en de sfeer subliem!

...is er zaterdag keihard gebeunt bij We Are Electric Presents Elrow. Er zijn weer keiharde doekoes gemaakt voor commissies, dus iedereen die mee was: bedankt!

...zijn er zondag serieuze zaken besproken op de WHATIS-LOve, hier is heel veel goede input gekomen op de statuten, en het lijkt erop dat aanpassingen de moeite waard zijn...

Komende week

...kan je dinsdag echt niet missen, dan is namelijk de dag van de vissen. Op Vissendag worden de vissen een keer in het zonnetje gezet, met allemaal visgerelateerde activiteiten. #doehetvoordevissen en zet jezelf hier op 'gaan'.

...gaan we woensdag onze banden met de NSG nog sterker maken dan ze al zijn, op het grote Cleogators evenement. Hierbij zal er heerlijk gegeten worden bij de NSG met een pubquiz erbij, en keihard geëscaleerd worden in onderste verdieping van ons prachtige pand. Vergeet je niet aan te melden voor het heerlijke driegangendiner, er zijn namelijk maximaal 50 plaatsen...

...is donderdag de meest leerzame dag van de week. Tenminste, op het pand, want daar organiseert de AcCie de Face-Off! Dit is een activiteit waar je professioneel portretfotograferen kan leren of speciaal opgemaakt kan worden met bijvoorbeeld FX-effecten! Aan het eind van de avond worden de opgemaakte mensen gefotografeerd, dus misschien ga je wel naar huis met kiekjes die je later met trots aan je kleinkinderen kan laten zien. Meer informatie hier.

...heeft de Rainbow Warrior vrijdag hun 2e Lustrum Bootfeest: Duizend-en-een-nacht. Hoogtepunten zijn: Een mooi versierde BeBa, een verkleedwedstrijd en elk uur 1001 Nights van Chipz! Kom naar het pand om dit lustrum met de RBW te vieren, en zet jezelf hier keihard op aanwezig.

...kan je zondag de ouderwetse kringverjaardagvibes weer beleven op de Pre-Dies-Party die gegeven wordt op de echte verjaardag van Cleo! Er zullen hapjes zijn, en alle stoelen komen in een kringetje te staan! Dit is natuurlijk een kleine voorbereiding op de ekte ekte Dies de dagen daarna. #hypehypehype

Dat was het weer, escaleer ze op het pand!

Liefs, Polaris

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen