Nieuws

Week 46: Cleo-ranje!

Cle-yo! Hierbij het nieuws van week 46:

(deze keer met allemaal geheime linkjes)

NICO's (avondeten voor maar €3,50!)

  • Dinsdag: Gaan Marleen en Maria een echte vegetarische ratatouille maken, met pastaschelpjes.
  • Woensdag: Gaat het onafscheidelijke stelletje Christiaan en Carlijn een heerlijke portie nacho's op tafel zetten.
  • Zondag: Gaan Olwin en Falco een smaakvolle stoofpot maken. Let erop dat de inschrijving hiervan om 13:00 uur al sluit!

 

Afgelopen week

...hebben afgelopen vrijdag allemaal Cleopatranen een heel groen moestuintje gekregen op het Botter Bootfeest en 15-jarig Lustrum! Het was erg gezellig, al waren onze herinneringen een beetje waziger na het betreden van de commissieruimte ;)

…waren er elke dag Studiemiddagen, deze week een stuk beter bezocht dan volgende week. We vragen ons af of dit kwam door de extra promo voor gratis koffie...

…heeft bestuur Polaris zondag haar eerste ALV gehouden, waar oud-bestuur Kairos in één keer gedechargeerd is. Gefeliciteerd

 

Komende week

...gaan dinsdag de verschillende stammen tegen elkaar strijden bij de halfjaarlijkse Stamspelen! Er zullen allemaal klassieke Hollandse spelletjes zijn, want het thema is "WK-Cleopatra". We zijn benieuwd wie deze keer de grote prijs in de wacht sleept en vereeuwigd wordt op Preipedia. Zet jezelf hier op aanwezig!

...is donderdag het vervolg op de stamspelen, en de grote afsluiting van de officiële stammenperiode. Eerst gaan alle stammen heerlijk smullen (oeh inschrijven ja), en daarna gaat het helemaal loesoe op het pand. Dan is namelijk het grote Stammeneindfeest! Dit is een feest dat je niet kan missen, en tevens ook het eerste moment dat nieuwe leden eventueel voor een boot uitgenodigd mogen worden. Spannend.... Je weet dat je jezelf op aanwezig wil zetten.

...is vrijdag een klassieke VriMiBo, georganiseerd door de OLV! Kom gezellig langs voor een biertje en een snackje, een goede manier om je drukke week af te sluiten.

...wordt er van zaterdag op zondag keihard doorgehaald op het pand, want dan organiseert de Gamezuil een LAN-party! Keihard nolifen dus, inclusief een Super Smash-ToernooiEr zullen ook luchtverfrissers aanwezig zijn... Geef je aanwezigheid hier door!

...kunnen alle boten zondagavond heerlijk dineren bij Blokes, dan is namelijk het Vlootdiner! Voor maar 16,50 eet je mee en krijg je een luxe burger, inclusief een heerlijk nagerecht én twee consumpties #lit. Snel inschrijven dus: klik op mij!

 

We zien jullie op het pand!

Liefs, Polaris

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen