Nieuws

Week 44: Studiemiddagen!

Lieve studerende Cleopatranen, het is weer tijd voor een extra uitgebreide versie van het Cleo-Nieuws

Studiemiddagen

Vanaf komende week zijn er voor de tentamentijgers onder ons studiemiddagen. Dit houdt komende week het volgende in:

  • De bar is elke dag (behalve zoals altijd maandag en zaterdag) van 12:00 tot 18:00 open om te studeren.
  • Van 12:00 tot 18:00 is er gratis koffie, thee en wi-fi. Ook is het dan stil in de bar zodat iedereen zich kan concentreren.
  • De tapper zal dus ook pas om 18:00 beginnen met tappen.

We willen graag de studiemiddagen zo prettig mogelijk maken. Daarom gaan we in week 45 een andere vorm proberen, waarin de middagen van 12:00 tot 16:30 duren. De tapper zal dan dus om 16:30 beginnen. De verschillende vormen gaan we evalueren om uiteindelijk de beste combinatie tussen studeren en recreëren te faciliteren.

 

Digitale Feedbak

We zijn erg benieuwd naar feedback van alle leden. Daarom kan je vanaf nu via de site de Digitale Feedbak invullen, en dan krijg je zo snel mogelijk een reactie op de mail!

 

NICO's

  • Dinsdag: Voor dinsdag zoeken we nog iemand die Henk wil inkoken... Leer hem de fijne kneepjes van het NICO-vak; stuur Olwin een berichtje!
  • Woensdag: Genieten! Max en Vincent maken een heerlijke rendang stoofpot met rund en voor de vega's een lekkere geroerbakte tofu. 
  • Zondag: Het menu voor zondag is nog een verrassing, maar gezien Ellen en Joppe gaan koken weten we nu al zeker dat het smullen gaat worden.

 

Afgelopen week

...is het bestuur dinsdag bij de verschillende stammen langsgeweest voor kraamvisite! Dit was erg gezellig, een aantal bestuursleden kregen al fijne flashbacks naar hun stammenperiode. We zijn allemaal heel erg benieuwd hoe al deze superleuke stammen het gaan doen bij de stamspelen, en natuurlijk vooral wie ze gaan winnen.

...is er afgelopen woensdag een groep Cleopatranen langsgeweest bij de opnames van de Spuiten en Slikken Sekstest! Het was een heel gezellig en avontuurlijk uitje, en we hebben allemaal erg veel geleerd. Of er ook een Cleopatraan uit het publiek gewonnen heeft kan je 15 november op TV zien, dus mis het niet.

...is er vrijdag onder andere hard gebust op alweer de vierde Omnibus-avond! Helaas waren er wel minder mensen dan normaal, we hopen daarom dat het de volgende keer zo druk wordt als vanouds. 

...heeft het hele bestuur zaterdag keihard opgeruimd op haar eerste opruimdag! Alles is overhoop gehaald, schoongemaakt en daarna weer op logische plekken teruggelegd en geördend. Zo zul je nu bij het openen van een willekeurige kast als het goed is begroet worden door structuur en een aangename geur. Eén van de hoogtepunten van deze sessie is de herindeling van de schoonmaakkast, mét labels.

...stond zondag de hele bar in het teken van pompoenen, er was namelijk een ReBoot Botenbar! Pompoenen hadden de BoBa overgenomen en het was een hele gezellige avond. Nightmare Before Christmas was zoals altijd een succes en volgens betrouwbare bronnen was de popcorn bijzonder lekker.

 

Komende week

...zijn er de hele week dus studiemiddagen. Hierover bovenin deze nieuwsbrief meer informatie.

...komen donderdag prinsessen en bloederige messen samen op het Deadly Disney-Feest. Er wordt all-out(fit) gegaan op de kleding als we de wandelgangen mogen geloven, en ook de versiering zal betoverend zijn. Dit is een feest dat je niet mag missen, dus trek je mooiste jurk en je engste masker uit de kast en wees erbij.

...is er vrijdag bij Biton in Utrecht een feestje van de Backstage Company! Dat is dat bedrijf dat voor ons allemaal kekke werkacties regelt. Hier komt binnenkort nog even een Facebookpostje over met meer informatie.

...kunnen alle League of Legends fans zaterdag vroeg uit de veren, dan is er vanaf 8 uur 's ochtends op het pand de mogelijkheid om de League of Legends Finals op het Pand te kijken! Er komt een groot scherm, lekkere hapjes, en veel gezelligheid.

...gaan we zondag ontdekken wie de grootste taalnazi beste speller van Cleopatra is bij het Groot Cleopatraans Dictee. Er komen hele mooie Cleo-gerelateerde teksten en er is zelfs een exclusief prijsje voor de winnaar. Ben je goed in Nederlands of doe je graag alsof? Zorg dan dat je zondag vanaf 19:30 in de bar bent.

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen