Nieuws

Week 42

Jazeker,

Het is weer zover, hier is Cleo-nieuws week 42!

 

 • Afgelopen week: Vanaf nu elke week in week-nieuws, een korte samenvatting van de activiteiten afgelopen week
  • Dinsdag: was voor alle nieuwe leden de vergeeling. Ze zijn met een prei op speurtocht door de stad geweest, waarna ze op een spannende locatie in de buurt van het pand hun vergeelingscertificaat hebben ondertekend.
  • Vrijdag: was de eerste LuNacht + Zusjesfeest van bestuur Polaris. Het thema was: "A Night at the Casino, Cleopatra Opgelicht II" en het was een groot succes. Mensen waren er in hun mooiste outfits en er al meteen fanatiek gepokerd in de bovenbar. Kort daarna was ook de benedenbar was helemaal gaande tot diep in de nacht: Er werd constant aan het shotjesrad gedraaid, Arianne heeft voor €0,50 een meter bier gewonnen en met z'n allen hebben we voor Mijke gezongen, die jarig was! We hebben nu al zin in de volgene LuNacht.
 • NICO's: Deze week zijn de NICO's dinsdag, woensdag en vrijdag in verband met het bootfeest van De Tanker. Zoals altijd voor maar €3,50.
  • Dinsdag: Mariem laat met nieuw lid Sanne de tropen samenkomen met Italiaanse cultuur, door een spannende pasta met gorgonzola en mango te maken.
  • Woensdag: Woensdag zetten Dagmar en Roos een culinair hoogstandje op tafel. Laat je verrassen met een risotto in paddobouillion, met zwarte olijven, tomatenblokjes, rode paprika, rode ui & feta!
  • Vrijdag: Bij een bootfeest hoort natuurlijk ook een echte NICO gemaakt door leden van de boot. Onze vertrouwde tankers Jacoba en Ralph laten je je jeugd herleven, met een echte Drenthse stamppot. Ook meteen een bijzonder goede bodem voor het bootfeest.... (en die zul je nodig hebben)
 • Bootfeest RKBD De Tanker: Vrijdag is het tijd voor TANKERFEEST XXII, met als thema "De Tanker Verdrijft". Zet jezelf hier op aanwezig, en zet jezelf zaterdag overal op afwezig. Dat ga je nodig hebben.

We zien jullie op het pand!

Xoxo,

 

Polaris

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen