Blogs

BEDANKMOMENT

Tekst aangepast op 19 september 2018

Hallo lieve leden!

Volgende week donderdag (27 september) is het alweer tijd voor het eerste bedankmoment van dit jaar. Hè, dan alweer? Ja, want het aantal bedankmomenten wordt dit jaar verdubbeld! Naast de traditionele bedankborrels halverwege en aan het einde van het jaar, wil Alectrona namelijk een extra beloning bieden aan leden die zich extra veel inzetten. Voor dit eerste bedankmoment gaan we dat dan ook doen in de vorm van een heus bedankdiner! De eisen voor een bedankdiner zijn niet hetzelfde als voor een bedankborrel. De eisen van de bedankborrels blijven wel hetzelfde.

 Nadat de eerste versie van deze blogpost gisteren voor wat onduidelijkheden en feedback heeft gezorgd, hebben we de eisen voor het diner wat versimpeld. Waar het op neerkomt is dat dit bedankdiner gericht is op vrijwilligers die zich in de afgelopen drie maanden hebben ingezet voor de vereniging. Om deel te kunnen nemen aan het diner moet je daarom aan één van de volgende eisen voldoen:

 

  • Je hebt tussen de laatste bedankborrel van Polaris t/m woensdag 26 september minstens 3 diensten gedraaid. Koken, tappen, beheren, Pro-Cleo en AVA tellen als een hele dienst. Tellen, frühhappen en deurwachten tellen als een halve dienst. N.B.: Dit geldt alleen als je je voor 20 september hebt ingeroosterd, want dan worden de uitnodigingen verstuurd.
  • Je maakt deel uit van een bestuurscommissie die in deze periode actief is geweest. Hieronder vallen de volgende commissies: Cyc0, EfCie, JBC, KEI-COEP, KEI-IC, KratCie, ParadeCie, Redactie I,  ZokaCie
  • Je maakt deel uit van een ALV-commissie die in deze periode heeft gelopen. Hieronder vallen de BierCie, de KasCie en de Raad.
  • Je bent het recentste e.t.

 

Onze excuses voor de eerdere onduidelijkheid, we hopen dat met deze richtlijnen alles helder is! Mocht je nog willen weten of je je kwalificeert of nog snel die laatste tapdienstjes willen vullen zodat je er nog bij kan zijn, stuur dan even een berichtje naar Miranda, dan kijkt zij met alle liefde wat ze voor je kan betekenen. Als je nog verdere vragen hebt, kun je ook bij de rest van het bestuur terecht!

Dan nog één laatstje dingetje: hou wel rekening met de uiterste aanmelddatum die op de uitnodiging vermeld staat!

Hopelijk tot volgende week donderdag :)

Veel liefs,

Bestuur Alectrona.


05okt

Koko Snijworkshop

Vragen jullie je ook wel eens af hoe je een ui beter kan snipperen? Of hoe je knoflook snijdt zonder dat er stukjes vinger bij liggen?...

Klusweekend
11sep

Klusweekend

Wie is er bij? We gaan het pand even helemaal verbouwen! Of nouja, misschien een likje verf ergens. Tijdens een klusweekend gooien we...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen