Na je inschrijving

Dus je hebt besloten je in te schrijven bij Cleopatra? Mooi! Dan zullen we je nu in detail vertellen wat je te wachten staat.

Het eerste wat volgt is een integratieperiode. We hebben er twee van, eentje aan het begin van het academisch jaar, de andere na de Kiezel in februari. De integratieperiode bestaat uit meerdere evenementen verdeeld over een aantal weken. Natuurlijk is niks hiervan verplicht, maar om het meeste uit je lidmaatschap te halen, is het wel het leukst om zoveel mogelijk mee te pakken! Tijdens de integratieperiode leer je allereerst de rest van de nieuwe leden kennen, maar ook hoe de vereniging werkt en je maakt kennis met de boten en stammen

Als je je hebt ingeschreven tijdens of rond de KEI-week, kun je in het tweede weekend na de KEI-week ook meegaan op zomerkamp! Dit kamp is jaarlijks en geen onderdeel van de integratieperiode. Samen met oudere leden kun je lekker kamperen, zwemmen en gezellig vrienden maken in de zon. 

Na_je_inschrijving_1.JPG

Na de integratieperiode, begint de stammenperiode. Samen met andere nieuwe leden kies je je stam uit waar je elke dinsdag samen mee kan eten en borrelen. Deze stammenperiode loopt voor een aantal weken, waarop de ‘Vergeeling’ volgt. Andere verenigingen ontgroenen, daar doet Cleopatra niet aan. In tegenstelling doet Cleopatra alleen aan vergelen! Bij de vergeling ontvang je een diploma voor je officiële lidmaatschap en wordt er naderhand feest gevierd om dit te vieren in de BeBa. Dit is alleen maar voor de leuk, ook zonder mee te doen aan de Vergeeling ben je gewoon 100% lid.

Bij Cleopatra is niks verplicht, dus ook al deze activiteiten niet. Als je niet zo houdt van bepaalde evenementen, of je hebt al wat te doen op een avond van een activiteit, is het helemaal prima om een keer Cleo over te slaan. Ook zonder mee te doen aan de integratie- of stammenperiode ben je na je inschrijving 100% volwaardig lid. Sta je te trappelen om een dienst te draaien op pand? Of is de integratieperiode nog niet begonnen, maar je hebt wel zin om om 17 uur koffie te drinken op pand na je college? Dan kan dat ook gewoon allemaal, dus voel je welkom om langs te komen, actief te worden, of om gewoon even thuis te blijven als dat je beter uitkomt. 

Zie je op pand!